Червената шапчица

пъзел с добавена реалност
36.00 лв.
Количество
безплатна
доставка
free-shipment

Този продукт е наличен за доставка на територията на Българияили заяви по телефона

+359 883 37 65 39


Как да платя с “наложен платеж”?
Продуктите достигат до вас чрез куриер. При този начин на плащане, Вие не плащате нищо предварително. Ние ви изпращаме продуктите, които сте поръчали, а Вие давате дължимата сума на куриера.
Описание:


Играта се състои от пъзел и приложение с добавена реалност. В кутията ще откриете картонен пъзел, състоящ се от 64 елемента, подходящ за деца над 3 годишна възраст. Изисква се наличие на мобилно устройство и правилно подреден пъзел, за да се стартира приложението с добавена реалност. Чрез мобилното устройство Вие можете да пренесете пред Вас приказните герои от любимата на много поколения приказка „Червената шапчица“.Какво трябва да направите:


След като наредите пъзела, трябва да заредите приложението. Стартирайки „Червената Шапчица – Пъзел с Добавена Реалност“, ще се включи камерата на вашето устройство. Насочете камерата към изображението на пъзела и приказката ще оживее пред Вас под формата на 3D холограма. За да бъде играта активна, камерата на мобилното устройство трябва да бъде непрекъснато насочена към пъзела.puzzle

Минимални изисквания:

Apple устройства, използващи iOS 6.0: iPhone 4S, iPad2, iPod Touch 5th Gen или по-висок клас от изброените.
Устройства с Android 4.0 с предна и задна камера, и ARMv7 процесор или по-висок клас от изброените.

ВНИМАНИЕ! Мобилното Приложение не може да работи без пъзела.