ПРОДУКТИ


Червената шапчица – пъзел с интерактивно мобилно приложение

btn_orderОписание:

Играта се състои от пъзел и приложение с добавена реалност. В кутията ще откриете картонен пъзел, състоящ се от 64 елемента, подходящ за деца над 3 годишна възраст. Изисква се наличие на мобилно устройство и правилно подреден пъзел, за да се стартира приложението с добавена реалност. Чрез мобилното устройство Вие можете да пренесете пред Вас приказните герои от любимата на много поколения приказка „Червената шапчица“. Играещият може да разглежда всяка сцена от различни перспективи, движейки мобилното устройство или пъзела. Мобилното устройство може да бъде приближавано или отдалечавано, зависейки от нивото на детайл, който искате да видите.

Какво трябва да направите:

След като наредите пъзела, трябва да заредите приложението. Стартирайки „Червената Шапчица – Пъзел с Добавена Реалност“, ще се включи камерата на вашето устройство. Насочете камерата към изображението на пъзела и приказката ще оживее пред Вас под формата на 3D холограма. За да бъде играта активна, камерата на мобилното устройство трябва да бъде непрекъснато насочена към пъзела.

Мобилно приложение:

abdroidМобилното приложение “Червената Шапчица Пъзел с ДР“ за Android платформа можете да изтеглите безплатно от уебстраницата на Google Play

appstore
или от Apple Store съответно за iOS “Червената Шапчица – пъзел с добавена реалност“ или чрез Демо приложението.

 

Мобилното Приложение не може да работи без пъзела!

Минимални изисквания:

 

  • Apple устройства, използващи iOS 6.0: iPhone 4S, iPad2, iPod Touch 5th Gen или по-висок клас от изброените.
    • Устройства с Android 4.0 с предна и задна камера, и ARMv7 процесор или по-висок клас от изброените.

 

Видео: